Ундециленоил Пхенилаланине

Ундециленоил Пхенилаланине

Ундециленоил Фенилаланин Ундециленоил Фенилаланин је једињење које обухвата аминокиселине и липидни остатак, који се користе у производима козметике и личне заштите, посебно формулама за бељење, како би се спречиле меланинске пигментације кожних ћелија. Ундециленоил фенилаланин инхибира ...

 • Opis
 • Pakovanje
 • Ундециленоил Пхенилаланине

  Ундециленоил Фенилаланин је једињење које обухвата аминокиселине и липидни остатак, који се користе у козметичким производима и производима за личну негу, посебно формулама за бељење, како би се спречиле меланинске пигментације кожних ћелија. Ундециленоил Фенилаланин инхибира меланотропин, меланински стимулатор који се налази у кожи, према МадеЦосметицс.цом. Меланотропин контролише активност тирозиназе (тирозиназа је битан ензим у производњи меланина), меланин (еумаланин) синтеза и меланозом; стога, спречавањем производње меланотропина, процес пигментације се смањује или зауставља.

  Према ПГБеаутиГроомингСциенце, "Ин витро тестови показују да ундециленоил фенилаланин функционише другачије од других топичних састојака за смањење тачке. Тренутно, ниацинамид и Н-ацетил глукозамин раде прекидањем синтезе синтезе меланина.Удециленоил фенилаланин ради као антагонист МСХ (меланин стимулирајућег хормона) , спречавајући синтезу меланина да започне. "

  Пр одцут Н аме: Ундециленоил П хенилаланин

  Садржај: С епивхите М сх / У ндециленоил фенилаланин

  Спецификација: 99,9%

  Изглед: бели прах

  ЦАС: 175357-18-3

  Назив марке: ЛС-Херб

  Метода испитивања: ХПЛЦ


  Сигурносне мере / нежељени ефекти:

  Постоји мало независних истраживања у вези са Ундециленооил Пхенилаланине, а База података о Козметици сматра да је састојак мале опасности, али примећује 100% празнине података, што указује на недостатак истраживања. Према произвођачима Ундециленоил Пхенилаланине, препарат за бељење треба да траје од 1 до 6 недеља пре него што се постигну резултати.


 • Испод 5КГ

  Унутра је кутија од алуминијумске фолије

  Изнад 6 ~ 25КГ

  Двоструке запечаћене ПП вреће унутра, фибер бубањ напољу

  Запремина бубња

  25КГ Бубањ: 37цм * 37цм * 51цм

  10КГ Бубањ: 30цм * 30цм * 40цм

  Картонски волумен

  1КГ Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5КГ Картон: 250мм * 330мм * 270мм

  Напомена

  Могли бисмо пакирати као ваше захтеве, а ОЕМ & ОДМ добродошли.

Hot Tags: ундециленоил фенилаланине, добављача у Кини, висок квалитет, висока чистоћа, најбоље продаје, одлична цена
Srodni proizvodi

Istraga