Zamrzni osušena crveni Pitaya prah

Prodcut ime: dehidrirano Crveni zmaj voće prah
Latinski naziv: Hylocereus polyrhizus
Sadržaj: Anthocyanidins dijetetskih vlakana, vitamina,
Specifikacija: Zamrzavanje sušeni prah
Izgled: Purple prah
Brend ime: LS-Herb.
Testirajte metod: TLC-a

 • Opis
 • Pakovanje
 • Xian LESEN BIO-TEHNOLOGIJA CO., LTD.specijalista za deset godina biljka ekstrate i izvozne trgovine, da obezbede klijentima visokokvalitetne, organski, prirodni, dobra cena, razne biljke ekstrate, voća i povrća u prahu, kao i kozmetika, hemijski sirovine.

  Poznat i kao plod zmaja na Pitaya prelepa voće je je intenzivna boja i oblika, sjajno cveće i ukusan zalogaj. Jednom kada vide samo na najboljih restorana je, brzo se zajednički-mesto u celoj Australiji kao ukras i ukusno, sveže voće. Jesti voće serva hladna i iseci na pola. Iskopaљ od mesa i seme kao kivi Tina.Pitaya voce sadrži umerenim količinama vitamin B6, vitamin C, mangan i kalijum, nikako da doprinosi elektrolitsku ravnotežu. Zamrzavanje voća prah je prah napravljen od sa vakuumskim zamrzavanja fen za kosu obrađeno voće. To se koristi kao komponenta za proizvodnju milkљejk i hranu za bebe. Takođe se koristi u proizvodnji razne vrste kolača i keksa.


  Prodcut ime: zamrzavanje sušeni crveni prah Pitaya

  Latinski naziv: Hylocereus polyrhizus

  Sadržaj: Anthocyanidins dijetetskih vlakana, vitamina,

  Specifikacija: Zamrzavanje sušeni prah

  Izgled: Purple prah

  Armaturna mreža veličine: 80 mrežica ili 100Mesh

  Koristi deo: voće

  Razred: Sastojci hrane

  Brend ime: LS-Herb.

  Testirajte metod: TLC-a


  Funkcija:

  1. Drago mi je za dijabetes

  Zmaj voće je rekao da ima sposobnost da smanji nivo glukoze krvi, i time što zdrava voće za ljude sa dijabetesom. Na Tajvanu posebno, ljudi sa dijabetesom pozivaju od strane doktora da konzumiraju voće zmaja.

  2. sadrži zdrave masti

  Mali crni semenje plod zmaja su bogat izvor Omega-3 masti i mono-unsaturated masti, od kojih su obe zdrave masti koje ne povećava nivo holesterola u organizmu. U proseku, ima preko seme za 1000 u zmaja Tina.

  3. pun antioksidanata

  Zmaj voće, biti prava hrana je izuzetno bogatim antioksidanata. To je veliko mnoštvo antioksidant supstance koje pomažu telo se bori slobodnih radikala koji mogu oštetiti ćelije i DNK, čime bismo delovali kao odvraćaju turiste na mnoge bolesti, uključujući rak.

  4. jača imuni sistem

  Ovo super voće je bogati vitaminom C, jako puno pomaže u jačanju imuni sistem i štiti tijelo od štetne infekcije.

  Vitamin C je takođe rekao da oslobodi telo štetne toksine i metale. To ujedno omogućava brzo zarastanje rana, ogrebotina i modrica. Jedu ovo voće na redovnoj bazi je rekao da bude koristan u borbi protiv astme i kašalj.

  5. štiti srce

  Zmaj voće su bogate flavonoidima koje su povezane sa povoljan efekat u zaštiti srca od kardio povezane bolesti. Pored toga, zdrave masti sprečava nakupljanje holesterola. Nizak nivo holesterola je uvek pomoći da održavate dobrom stanju srca.

  6. pomaže pri varenju hrane

  Ima bogato vlaknima sadržaja, jesti voće je zmaj će vam pomoći pri varenju hrane kao vlakno namaz su poznati da pomogne u varenju i zamijeniti konstipacija.

  Pored toga, možete pomoći obrisali debelo crevo od otrovne elemente i na taj način smanjiti rizik od raka debelog creva. Neke studije takođe pokazuju zmaj voće morati pro-biotičkih komponente.

  Aplikacija:

  1.Itcanbeusedasrawmaterialtoaddinwine,fruitjuice,Bread,cake,Cookies, candyandotherfoods;

  2.Itcanbeusedasfoodadditives,notonlyimprovethecolor,fragranceandtaste, butimprovethe

  nutritionalvalueoffood;

  3.Itcanbeusedasrawmaterialtoreprocess,thespecificproductscontainmedicinalingredients, kroz

  thebiochemicalpathwaywecangetdesirablevaluablebyproducts.

 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Primedba

  Wecouldpackasyourrequirements, a OEM andamp; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: Zamrzni osušena pitaya crveni prah Kina fabrika dobavljača, visok kvalitet, visoke čistoće, najbolje prodaje, odličan odnos cene, zamrzavanje sušeni pitaya crveni prah, fd pitaya crveni prah, Crveni zmaj voće prah, prah pitaya
Srodni proizvodi

Istraga