Асцорбиц Ацид Повдер

Име производа: прах аскорбинска киселина
Остало Назив: Витамин Ц
Спецификација: 99%
Изглед: Бијела кристална
Назив марке: ЛС-Херб
Метода испитивања: ХПЛЦ

 • Opis
 • Pakovanje
 • Асцорбиц Ацид Повдер

  Аскорбинска киселина је један од најефикаснијих и најсигурнијих хранљивих материја. То је витамин који раствара у води и моћан антиоксидант у синтези колагена, што помаже да се крвни судови и мишића тела учвршћују. Људско тело нема капацитет за стварање витамина Ц. Стога, потребно је примити кроз храну и друге суплементе.

  Име производа: Асцорбиц Ацид Повдер

  Остало Назив: Витамин Ц

  Спецификација: 99%

  Изглед: Бијела кристална

  Назив марке: ЛС-Херб

  Метода испитивања: ХПЛЦ


  Асцорбиц Ацид Повдер Аналисис Схеет:

  Асцорбиц Ацид Повдер.пнг

  Здравствене предности Асцорбиц Ацид Повдер

  Здравствене предности овог невероватног антиоксиданта су детаљно објашњене у наставку:

  Спречава скурви

  Скурви је узрокован недовољним уносом аскорбинске киселине. Симптоми скорје појављују се због слабљења везивних ткива, костију и крвних судова који укључују колаген. Витамин Ц, снажан антиоксидант, потребан је за производњу колагена.

  Третира обично хладно

  Аскорбинска киселина побољшава имуни систем нашег тела, што нас штити од хладноће и кашља. Омогућава апсорпцију гвожђа и, стога, јача отпорност тела на инфекцију. Такође се бори против вируса.

  Смањује хипертензију

  Људи са хипертензијом су у великом ризику од развоја кардиоваскуларних болести. Унос витамина Ц помаже у смањењу крвног притиска тијела.

  Третира вазодилатацију

  Третман са аскорбинском киселином ефикасно је резултирао правилном дилатацијом крвних судова у случајевима атеросклерозе, конгестивне срчане инсуфицијенције, високог холестерола, ангине пекторис и високог крвног притиска. Резултати су открили да суплементи овог витамина побољшавају дилатацију крвних судова и штите кардиоваскуларно здравље.

  Смањује токсичност олова

  Оловна токсичност је озбиљан здравствени проблем који се налази углавном код деце, посебно у урбаним подручјима. Код неких дјеце која су изложена олову пронађени су абнормални развој и раст. Они развијају проблеме у понашању, тешкоће у учењу, а такође имају тенденцију да имају низак ИК. То може оштетити бубреге и повећати крвни притисак код одраслих. Суплементи витамина Ц могу смањити ниво олова у крви.

  Цурес Цатарацтс (Еие Дисордер)

  Катаракти су најчешћи услови визуелних проблема. Смањење нивоа витамина Ц у сочиву људског ока пронађено је чешће када су присутне катаракте. Прекомеран унос аскорбинске киселине повећава снабдевање крви у очним пределима тела.

  Третира рак

  Истраживачи су открили да велика потрошња свежег поврћа и воћа има везу са минимизираним ризиком за различите врсте карцинома. Студије су такође показале да је повећана конзумација витамина Ц повезана с смањеном могућношћу канцера плућа, уста, вокалних акорда, грла, дебелог црева, ректума, желуца и једњака.

  Борба против можданог удара

  Аскорбинска киселина помаже у смањењу ризика од можданог удара, врсте кардиоваскуларних болести. Дијета пуна поврћа и воћа добија добар количина овог витамина, која одржава одговарајући ниво крвног притиска. Такође штити тело од слободних радикала што би могло бити разлог за можданог удара.

  Побољшава ваше расположење

  Аскорбинска киселина игра кључну улогу у производњи неуротрансмитера попут норепинефрина. Они утичу на расположење особе и критички су за правилно функционисање мозга.

  Повећава имунитет

  Имунитет је још једна важна предност овог витамина. Витамин Ц је познат по свом доприносу имунолошком систему и његовој стимулацији бијелих крвних судова у телу.

  Поправке ране

  Аскорбинска киселина помаже у поправљању рана. Омогућава раст везивних ткива, што убрзава процес зарастања рана. • Испод 5КГ

  Унутра је кутија од алуминијумске фолије

  Изнад 6 ~ 25КГ

  Двоструке запечаћене ПП вреће унутра, фибер бубањ напољу

  Запремина бубња

  25КГ Бубањ: 37цм * 37цм * 51цм

  10КГ Бубањ: 30цм * 30цм * 40цм

  Картонски волумен

  1КГ Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5КГ Картон: 250мм * 330мм * 270мм

  Напомена

  Могли бисмо пакирати као ваше захтеве, а ОЕМ & ОДМ добродошли.

Hot Tags: прах аскорбинска киселина, добављач у Кини, висок квалитет, висока чистоћа, најбоље продаје, одлична цена
Srodni proizvodi

Istraga