Crni čaj u prahu

Prodcut ime: crni čaj u prahu
Latinski naziv: Kamelija sinensis O. Ktze.
Specifikacije: Instant prah
Izgled: Tamno smeđi do crni barut
Brend ime: LS-Herb.
Test metoda: HPLC/UV

 • Opis
 • Pakovanje
 • Ako ste u potrazi za visoke čistoće i najprodavaniji crni čaj u prahu, ili želite da uvezete visokog kvaliteta i odličan odnos cene crni čaj u prahu, Xian Le Sen Bio-tehnologija Co., Ltd je uvek na raspolaganju.

  Crni čaj je najpopularniji čaj na svetu. To je najčešće korišćen u pravljenju ledeni čaj i engleski čaj čaj. Tokom procesa fermentisanog, crni čaj je formirana aktivniji sastojke i theaflavins. Oni sadrže visoke količine vitamina C, kao i kalcijum, kalijum, magnezijum, gvožđa, cinka, natrijum, bakar, mangan, i fluorida. Takođe imaju više anti oxidants od zelenog čaja, i anti-virusni, spazmolitik i anti-alergijske. Pored svih ovih zdravstvene povlastice, crni čajevi i manje odluиna i imaju blaћe ukusa nego zeleni ili crni čajevi. Savršeno za piće tokom čitavog dana, a takođe je prikladan za sve uzraste.

  Prodcut ime: crni čaj u prahu

  Latinski naziv:Kamelija sinensis O. Ktze.

  Specifikacije: Instant prah

  Izgled: Tamno smeđi do crni barut
  Armaturna mreža veličine: 80 mrežica
  Koristi deo: list
  Razred: Hrana amp; Farmaceutske
  Brend ime: LS-Herb.
  Testirajte metod: TLC-a

  Funkcija:

  1. kofein u crni čaj u cilju stimulisanja cerebralnog korteksa, excitatory nervni sistem, da eliminiše efekat od umora. To je takođe na vaskularni sistem i srce stimulanse da ubrzamo cirkulaciju krvi, promoviše metabolizam.

  2. povećana bubrega krv tece, inhibirati Cevasti reabsorption vode je dovelo do povećanja urin izlaz pogodno je da oslobodi tijela mleиna kiselina i drugih opasnih materija, jednostavnost edem uzrok bolesti srca ili hroniиnu upalu bubrega.

  3. polifenola imaju protiv upalno dejstvo; može apsorbovati teških metala i kromatografiju i padavina raspadanje; sa anti-karijesa stomak probavu, protiv starenja, šećer u krvi, krvi pritisak, krv je debela, za borbu protiv raka, anti-radijacijske efekat.

 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Primedba

  Wecouldpackasyourrequirements, a OEM amp; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: crni čaj u prahu Kina fabrika dobavljača, visok kvalitet, visoke čistoće, najbolje prodaje, odličan odnos cene, crni čaj u prahu, instant čaj crni prah, ekstrakt instant crni čaj u prahu
Srodni proizvodi

Istraga