Фулвиц Ацид Повдер

Име производа: Фулвиц Ацид Повдер
Латин Назив: Аспхалтум
Садржај: Фулвиц ацид Спецификација: 50%
Изглед: Тамно смеђи прах
Величина мреже: 80 Месх
Коришћени део: Цела биљка

 • Opis
 • Pakovanje
 • Фулвиц Ацид Повдер

  Фулвинска киселина је једна од две класе хуминских киселих, органских једињења пронађених у земаљским земљиштима, каменим седиментима и водним тијелима. Током протеклих неколико деценија, научили смо много више о томе како хумне супстанце које се налазе у прљавштини, укључујући фулвову киселину, могу стварно побољшати људско здравље, а самим тим и имунске функције. Док су људи користили да добијају вишу количину хумих киселина природно из земље, данас се често окрећу суплементима за храну како би повећали унос хранљивих материја и побољшали здравље стомака.

  Фулвинска киселина се налази у природи као производ процеса микробних метаболизма, што значи да се производи када се органска биљна материја распада и излазе милиони корисних здравих бактерија

  Име производа: Фулвиц Ацид Повдер

  Латин Назив: Аспхалтум

  Садржај: Фулвинска киселина

  Спецификација: 50%

  Изглед: Тамно смеђи прах

  Величина мреже: 80 Месх

  Коришћени део: Цела биљка

  Оцена: Здравствени производи

  Метода испитивања: Титрација  Фулвиц Ацид Повдер (3)


  Функције прашкастог прашка

  1. Побољшава здравље и функцију имунитета

  Фулвинска киселина и друге хумане киселине садрже мноштво хранљивих састојака који побољшавају чишћење, укључујући минерале, електролите, масне киселине, силицијум диоксид (који подстиче синтезу колагена), пребиотике и пробиотике. Ово помаже храњивању дигестивног тракта и повећава способност "добрих бактерија" да се репопулишу и формирају здраво "микробиом" окружење. Потребан нам је снажан дигестивни систем за изградњу имунитета, помоћ у контроли производње хормона, регулисање апетита, смањење стресног одговора и много више.

  Већ стотинама година, у традиционалној ајурведској медицини кориштен је древни лијек познат под називом схилајит, који садржи отприлике 50 до 60 посто фулвиц киселине, како би третирао широк спектар здравствених предности које се могу пратити до лошег дигестивног / имунолошког здравља. Слабо радно црево је место где се обликују многа хронична здравствена стања, због чега је синдром цурења гутања толико штетан.

  2. Помаже у порасту дигестије и апсорпцији хранљивих материја

  Стицање довољних електролита и других минерала у траговима је важно за правилне метаболичке функције, варење и асимилацију хранљивих материја. Организације које добијамо из фулвичне киселине могу се узимати у малим дозама и даље узроковати брза, значајна побољшања односа бактерија који живе у цревима, помажући мањи број нежељених симптома дигестије као што је запаљење, надимање, дијареја и осјетљивост на храну.

  Поред обезбеђивања сирових хранљивих материја, фулвична киселина транспортује минерале и друге хранљиве материје ћелијама ефикасно, повећава стопу апсорпције храњивих материја тако што чини ћелије препремљивијим и бори се запаљењем унутар органа за варење.

  Још једна предност узимања фулвиц киселине као додатка је то што помаже у рестаурирању оптималног нивоа пХ тијела. Помоћу алкализације тела и спречавања стварања превише киселог окружења, хумане киселине би могле да помогну спречавању дуготрајних болести од развоја и побољшања одбране од штетних бактерија, гљивица, квасца и других организама.

  3. штити когнитивно здравље

  Студија из 2011. године објављена у часопису Алзхеимерове болести показала је да фулвична киселина има неколико антиоксидативних, нутрацеутичких својстава са потенцијалном активношћу за заштиту когнитивних оштећења, укључујући Алцхајмерову болест. (4) Фактор који доприноси развоју когнитивних поремећаја је оштећење слободних радикала, а такође и тип протеина који се назива тау, али студије показују да фулвична киселина помаже у смањењу дужине тау фибрила и њихове морфологије, демонтирајући њихове перформансе и заустављање прогресије болести. Истраживачи су закључили да фулвична киселина вероватно даје нове увиде у развоју потенцијалних природних третмана за Алцхајмерову болест.

  4. Побољшава детоксификацију

  Хумене киселине су корисне за варење и побољшавају енергију због њихових детоксикационих способности. Као облик природне хелатације, хумане киселине су способне да се везују и разбијају токсине и метале који улазе у тело кроз храну, воду, лекове на рецепт, производе за домаћинство и загађење ваздуха.

  У окружењу, фулцив киселина се налази у не само земљишту и стени, већ и токовима, језерима и океанској води. Хумене киселине формирају комплексе са јонима које се обично налазе у окружењу, стварају се чврсти хумидни колоиди који помажу у филтрирању воде, пољопривредним процесима и детоксикацији. Присуство карбоксилата и фенолата у хуманим киселинама даје им могућност да дјелују као природни хелататори, што значи формирају хемијске комплексе који су важни за регулисање биорасположивости металних јона попут гвожђа, калцијума, магнезија и бакра у људском тијелу и околини.

  Истраживања су показала да хумне киселине имају електролите који се селектују од јона, који се могу користити за привлачење тешких метала - чак и за филтрирање земљишта и воде, јер помажу везивање за ствари попут бакра и гвожђа. Истраживања показују да су чак ефикасни у геокемијској преради земљишта и водених околина у знатно нижим концентрацијама од других врста хемикалија.

  5. Смањује слободну радикалну штету и упалу

  Слободни радикали су присутни унутар свих нас, пошто имају улогу за борбу против патогена, снабдевање енергијом и регулисање хормона, али превише убрзава процес старења и резултира стварањем болести. Комбинација наше изложености загађивању животне средине, малим уносом хранљивих материја и штетним активностима као што су пушење, превише изложености УВ-светлости и обрађене намирнице створили су велики проблем у погледу подизања оштећења слободних радикала.

  Фулвинска киселина садржи антиоксиданте који се супротстављају ефектима слободних радикала и такође помажу у детоксикацији тела многих токсина који доприносе проблему: хемикалије које се користе у пољопривреди, радиоактивном отпаду и тешким металима, на примјер. Такође помаже у продужењу пропустљивости и животу ћелија обезбеђивањем електролита који имају бројне функције унутар срца, мишића, мозга и дигестивног тракта.

  6. Побољшава ниво енергије и смањује бол

  Многи људи који узимају фулвиц киселину пријавили су побољшања у енергетским нивоима, вероватно због повећане детоксификације, нижих нивоа упале и оштећења слободних радикала, као и веће количине електролита и других кључних хранљивих материја.

  Према истраживању Доцторс Ацросс Бордерс, студије су откриле да као природни и органски електролити, хумане киселине активирају и енергишу скоро сваки биолошки процес у организму. Електролит је растворљив у води и ради проводењем електричних струја, помажући ћелијама да преживе у суочавању са оштећењима изазваним стварима као што су емоционални стрес, неконтролисане инфекције, неуравнотежена исхрана, продужени губитак сна и хируршки шокови.

  Ово такође чини фулвиц киселину корисним за спуштање хроничног нервног бола, главобоље, болова у зглобу изазваних артритисом, или болове костију и мишића повезаних са старењем. Постоје докази да електролити фулвиц киселине могу помоћи у смањењу отока, смањењу упале, успоравању и опуштању мишића и побољшању циркулације. Насупрот томе, дисбаланс електролита може узроковати те симптоме.

  7. Поправите и заштитите кожу

  Неки докази указују на то да хумне киселине могу помоћи у заштити коже и лечењу рана или иритација узрокованих стварима као што су екцем, грижљаји, оштрице и сисање повезаних са гљивицама / микробима. Студија објављена у часопису Клиничке, Козметичке и Истраживачке Дерматологије показала је да суплементација фулвиц киселине значајно побољшава симптоме повезане са екцемом, чак иу поређењу са другим третманима екцема.


 • Испод 5КГ

  Унутра је кутија од алуминијумске фолије

  Изнад 6 ~ 25КГ

  Двоструке запечаћене ПП вреће унутра, фибер бубањ напољу

  Запремина бубња

  25КГ Бубањ: 37цм * 37цм * 51цм

  10КГ Бубањ: 30цм * 30цм * 40цм

  Картонски волумен

  1КГ Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5КГ Картон: 250мм * 330мм * 270мм

  Напомена

  Могли бисмо пакирати као ваше захтеве, а ОЕМ & ОДМ добродошли.

Hot Tags: фулвиц киселина у праху, Кина фабрички добављач, високе квалитете, високе чистоће, најбоље продаје, одличне цијене
Srodni proizvodi

Istraga