Екстракт сапуна, Екстракт Куиллаја Сапонариа

Екстракт сапуна, Екстракт Куиллаја Сапонариа

Продцут Име: Соапбарк Ектрацт, Куиллаја Сапонариа Ектрацт
Латински Име: Ацациа фарнесиана (Линн.) Виллд.
Спецификација: 10: 1 20: 1
Изглед: Смеђа жути прах
Величина мреже: 80 Месх
Оцена: Врх
Назив марке: ЛС-Херб
Метода испитивања: ХПЛЦ

 • Opis
 • Pakovanje
 • Екстракт сапуна, Екстракт Куиллаја Сапонариа

  Куиллаја сапонариа, сапун дрвећа сапуна или Соапбарк, је зимзелено дрво у породици Куиллајацеае, рођена у топлом централном Чилеу. У Чилеу то се јавља од 32 до 40 ° јужне ширине. Популације се налазе чак 2000 м (6500 стопа) изнад нивоа мора. Куиллаја сапонариа може порасти на 15-20м (50-65 фт) у висини. Дрво има густу, тамну кореју, глатко, кожасто, сјајно, овално зимзелено лишће 3-5 цм дуго, бело цвијеће пречника 15 мм у густом цоримбсу, а суво воће са пет фоликула са по 10-20 сјемена.

  Унутрашња коријена сапонарије куиллаја може се смањити на прашак и применити као замена за сапун, јер она ствара пену са водом, захваљујући присуству глукозидног сапонина, понекад   разликују се као куиллаиа сапонин. Екстракт Куиллаја сапонариа се такође примењује као адјувант за пољопривредни спреј. Иста или блиска слична супстанца се налази у соапворту (Сапонариа оффициналис), у корену сеног (Полигала сенега) и у сарсапарилли; чини се да је хемијски везан за дигитонин, који се јавља у дигиталису. Дрво се користи у цабинетри-у, а мириси изведени из дрвета се користе у парфемима и козметичким производима.

  Продц ут Нме: Екстракт сапуна , Куиллаја С апонариа Е ктрацт

  Латински Име: Ацациа фарнесиана (Линн.) Виллд.

  Спецификација: 10: 1 20: 1

  Изглед: Смеђа жути прах

  Величина мреже: 80 Месх

  Оцена: Врх

  Назив марке: ЛС-Херб

  Метода испитивања: ХПЛЦ


  Примењивање екстракта сапунице

  1. Екстракт Куиллаја сапонариа има дугу историју медицинске употребе с Андским људима који су га користили нарочито као третман за различите проблеме у грудима.

  2. Екстракт Куиллаја сапонариа се користи као адитив за храну и као састојак у фармацеутским производима, производима за личну заштиту и пени од ватре.

  3. Екстракт Куиллаја сапонариа се користи као додатак за фотографске филмове и пењење за пића.

  4. Екстракт Куиллаја сапонариа помаже у подстицању производње флуидније слузнице у дисајним путевима, чиме се олакшава уклањање флегма кроз кашаљ.

  5. Такође се сматра да екстракт Куиллаја сапонариа има адјувантне особине за растворе вакцине. КС21 адјуванс је сапонин који се може добити од екстракта куиллаја сапонариа.


 • Испод 5КГ

  Унутра је кутија од алуминијумске фолије

  Изнад 6 ~ 25КГ

  Двоструке запечаћене ПП вреће унутра, фибер бубањ напољу

  Запремина бубња

  25КГ Бубањ: 37цм * 37цм * 51цм

  10КГ Бубањ: 30цм * 30цм * 40цм

  Картонски волумен

  1КГ Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5КГ Картон: 250мм * 330мм * 270мм

  Напомена

  Могли бисмо пакирати као ваше захтеве, а ОЕМ & ОДМ добродошли.

Hot Tags: екстракт сапуна, екстракт куиллаја сапонариа, добављач у Кини, висок квалитет, висока чистоћа, најбоље продаје, одлична цена
Srodni proizvodi

Istraga