Šitake gljiva ekstrakt

Prodcut ime: ekstrakt šitake
Latinski naziv: Lentinus edodes (Berk.) pevati
Specifikacija: Polisaharidu 10% - 40%
Izgled: Brown - žuti puder
Brend ime: LS-Herb.
Test metoda: HPLC/UV

 • Opis
 • Pakovanje
 • Xian LESEN BIO-tehnologija CO., LTD.specijalista za deset godina biljka ekstrate i izvozne trgovine, da obezbede klijentima visokokvalitetne, organski, prirodni, dobra cena, razne biljke ekstrate, voća i povrća u prahu, kao i kozmetika, hemijski sirovine.

  Šitake gljiva (Lentinus edodes) u Japan i Kina je bila upotreba nekoliko hiljadu godina istorije. Njen u isto vreme, kao neka vrsta poznati hrane i medicinske gljive. Dugo vremena, ljudi svi veruju sa pečurkama možete povećati energiju i uklonite crevne parazite lek za običnu prehladu. Gljive sadrže masti, ugljeni hidrat, proteina, vlakana, vitamina i minerala. Međutim, to je ključna komponenta se zove lentinan polisaharidu.Xianggu gljiva polisaharidu dobija se iz micelija gljiva i drobljenje, koja je bogata polisaharida i lignin. Koristi pre nego gljiva glavu i deblo rast micelija, xianggu gljiva proizvodi može se proizvoditi nakon drobljenje može biti da smanji na infektivni hepatitis b.Mushroom takođe simulirati bela krvna zrnca proizvode interferon. Predstave će pomoći u poboljšavanju imuniteta u laboratoriji istraživanja.


  Prodcut ime: izdvojite šitake gljiva

  Latinski naziv: Lentinus edodes (Berk.) pevati

  Specifikacija: Polisaharidu 10% - 40%

  Izgled: Brown - žuti puder

  Armaturna mreža veličine: 80 mrežica

  Polovna deo: Voće telo

  Razred: Hrana amp; Farmaceutske

  Brend ime: LS-Herb.

  Testirajte metod: UV


  Funkcija:

  1. kao dodatak ishrani, šitake gljiva se koristi u kombinaciji sa drugim tipovima hemoterapija u lečenju raka pluća, melanom, rak stomaka, rak dojke i rak debelog creva

  2. je efikasno pomaže da se suzbije rak ponavljanja, a u produženje životnog veka raka

  3. to takođe možete da aktivirate makrofaga i lymphocyte, ubrzati obrasca i oslobađanje interleukin i faktor nekroze tumora

  4. osim toga, to se može koristiti za tretira dijabetes, popravljanje oštećenih ćelija, poboljšanje imuniteta i stimulisanje formiranje interferona.

  Aplikacija:

  U alternativnoj medicini, AHCC je rekao da stimulise imuni sistem i povećati tvoju odbranu protiv virusne infekcije, uključujući grip i naobičnu prehladu.

  Mnoge pristalice takođe pokazuju da AHCC može pomoći da se zaštiti od raka i smanjiti nuspojave kemoterapije. Pored toga, AHCC je rekao da pomogne u sprečavanju bolesti srca i tretirati hepatitisa.


 • Below5KG

  Aluminumfoilbaginside, cartonoutside

  Above6 ~ 25KG

  DoublesealedPPbagsinside, fiberdrumoutside

  DrumVolume

  25KGDrum:37 cm * 37 cm * 51 cm

  10KGDrum:30 cm * 30 cm * 40 cm

  CartonVolume

  1KGCarton:200 mm * 200 mm * 260 mm

  5KGCarton:250 mm * 330 mm * 270 mm

  Primedba

  Wecouldpackasyourrequirements, a OEM amp; ODM dobrodošlicu.

Hot Tags: šitake Seckalica ekstrakt, Kina fabrika dobavljača, visok kvalitet, visoke čistoće, najbolje prodaje, izvrsno cena, šitake Seckalica ekstrakt, šitake izdvojite, lentinan, nalaze beta glukan, lentinan(lnt) za potentiator(hdp) odbrana domaćina
Srodni proizvodi

Istraga