Цитронска киселина безводна

Продцут Име: Цитриц Ацид Анхидроус
ЦАС бр .: 77-92-9
Изглед: Бела прашина Величина мреже: 70-80 Месх
Коришћени део: Ништа
Оцена: Храна
Метода испитивања: ХПЛЦ

 • Opis
 • Pakovanje
 • Цитронска киселина безводна

  На собној температури, лимунска киселина је бели кристални прах. Може да постоји или у безводној форми (без воде) или као монохидрат. Анхидровани облик кристалише из вреле воде, док се монохидрат формира када се лимунска киселина кристалише из хладне воде. Монохидрат се може претворити у безводни облик загревањем изнад 78 ° Ц. Цитронска киселина се такође раствара у апсолутном (анхидрованом) етанолу (76 делова лимунске киселине на 100 делова етанола) на 15 ° Ц.

  У хемијској структури лимунска киселина дели особине других карбоксилних киселина. Када се загреје изнад 175 ° Ц, распада се кроз губитак угљен-диоксида и воде.

  Лимитна киселина је нешто јача киселина од типичних карбоксилних киселина, јер се ањон може стабилизовати интрамолекуларним везивањем водоника из других протичних група на лимунској киселини.

  Продцут Н аме: Цитриц А цид Анхидроус

  ЦАС бр . : 77-92-9

  Изглед: бели прах

  Величина мреже: 70-80 Месх

  Коришћени део: Ништа

  Оцена: Храна

  Метода испитивања: ХПЛЦ


  Цитронска киселина безводна (2) .јпг


  Функције лимунске киселине безводне

  Цитрицни цидерид безводни углавном се користи као средство за ароматизацију, средство за конзервирање и антистатик у индустрији хране и пића. Цитронска киселина се такође може користити као антиоксидант, пластификатор, детерџент у индустрији хемикалије, козметике и детерџента. Као адитив за храну, лимунска киселина безводна је основни састојак хране у нашој прехрани. Као водећи прехрамбени адитиви и прехрамбени састојци у Кини, можемо Вам пружити висококвалитетну лимунску киселину безводну. • Испод 5КГ

  Унутра је кутија од алуминијумске фолије

  Изнад 6 ~ 25КГ

  Двоструке запечаћене ПП вреће унутра, фибер бубањ напољу

  Запремина бубња

  25КГ Бубањ: 37цм * 37цм * 51цм

  10КГ Бубањ: 30цм * 30цм * 40цм

  Картонски волумен

  1КГ Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5КГ Картон: 250мм * 330мм * 270мм

  Напомена

  Могли бисмо пакирати као ваше захтеве, а ОЕМ & ОДМ добродошли.

Hot Tags: лимунска киселина безводна, Кина фабрички добављач, висок квалитет, висока чистоћа, најбоље продаје, одлична цена
Srodni proizvodi

Istraga